https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zelena točka na sejmu AGRA: Izpolnite kuponček in osvojite zabojček dobrot!

25.08.2024 ob 8:00  

Zelena točka se letos prvič predstavlja na sejmu AGRA 2024. Obiskovalce vabi k sodelovanju v nagradni igri za zabojček dobrot in ponuja posebne ugodnosti za nakupe svežih pridelkov.

Na sejmu AGRA se letos prvič predstavlja Zelena točka, ki slovi predvsem kot dobavitelj svežih, lokalnih ter kakovostnih proizvodov. Razstavni prostor Zelene točke je že prvi dan sejma pritegnil številne obiskovalce, med katerimi je bila tudi predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič.

Kuponček za nagradno igro

Predsednica je z veseljem izpolnila kuponček za nagradno igro »Izpolni kuponček, zadeni zabojček!«, kjer lahko vsak dan sejma trije srečni izžrebanci prejmejo zabojček dobrot v vrednosti 25 evrov.

Poleg tega pa vsi, ki izpolnijo kuponček, prejmejo še 30-odstotni popust na vso sveže sadje in zelenjavo, ki ga lahko izkoristijo v trgovini Zelena točka na Industrijski ulici 5a v Murski Soboti do konca septembra.

Zanesljiv partner za gostince, prodajalce in javne ustanove

Zelena točka se na AGRI 2024 ne predstavlja le kot trgovina za posamezne kupce, temveč tudi kot zanesljiv partner za gostince, prodajalce, javne ustanove in druge organizacije, ki potrebujejo redno in kakovostno dobavo svežih pridelkov.

Med trajanjem sejma lahko ti kupci izkoristijo dodatne ugodnosti, kot so dodaten 5-odstotni popust na sveže sadje in zelenjavo v mesecu septembru in oktobru, brezplačna dostava, zagotovljena svežina in sezonskost pridelkov skozi vse leto, svetovanje za optimalno izbiro izdelkov, ažurnost pri dobavi ter možnost naročila ekskluzivnih artiklov.

* Oglasni prispevek 

    Fotogalerija