https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Teo dosegel osebni rekord, ujel krapa težkega 7,7 kilogramov

30.08.2024 ob 11:04  

Čisto običajna nedelja, v času počitnic se Teo Šebjan odloči, da bi šel na ribičijo. Zjutraj so se odpravili na Ledavsko jezero v Krašče na Goričkem. Sam si je izbral mesto kjer bo on ujel veliko ribo. Že s tem prepričanjem in motivacijo se je podal v nedeljski ulov.


Polek njih sta ribarila fanta in že od njiju je prejel veliko motivacijo saj sta ga ves čas poučevala o ribičiji saj so oni kot družina v ribičiji "laiki". V nekaj urah mu je uspelo ujeti kar nekaj ribic težke v povprečju 1 kg.

Nekje okoli 13. ure njegov glas sporoča, da je na paici nekaj velikega. Res je na vse pretege izvlačil ulov, trajalo je skoraj več kot 5 min in ko so ugotovili, da gre za kar veliko ribo so sosedje prihiteli na pomoč s svojo opremo in s skupnimi močni uspeli izvleči krapa težkega kar 7.70 kg.

Nepopisno veselje, šok, fantek je kar sedel na klopi in ni mogel verjeti svojim očem, kaj mu je uspelo. Emocije, ki jih je pokazal v  tistem trenutku ni mogoče opisati.

Zahvala gre seveda tudi fantoma, ki sta pomagala in prispevala, da so krapa lahko izvlekli na površje ter za vse informacije in navodila, ki jih je prav na ta dan prejel Teo. Krapa so po ulovu izpustili nazaj v jezero, da še komu polepša dan oziroma mu izpolni željo po velikem ulovu.

Foto: Karmen Koren

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.