https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kakšno vreme se nam obeta v prihodnjih dneh?

26.08.2024 ob 17:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo zvečer in ponoči spremenljivo do zmerno oblačno, na severu in severovzhodu pa lahko nastane kakšna ploha ali nevihta. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem ob burji do okoli 25 stopinj Celzija.


Jutri dopoldne bo v notranjosti Slovenije nizka oblačnost, ponekod bo lahko rahlo rosilo. Sredi dneva in popoldne bo spremenljivo do zmerno oblačno, predvsem na severu države lahko nastane kakšna ploha in nevihta. Na Primorskem bo večino dneva sončno. Proti večeru se bo delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka burja, drugod vzhodni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 29, na Primorskem do 33 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči se bodo v Alpah pojavljale krajevne nevihte, kakšna bo možna tudi v krajih vzhodno od nas. Drugod bo spremenljivo oblačno. Jutri bo deloma sončno s spremenljivo oblačnostjo. Pozno popoldne bodo v Alpah posamezne nevihte.

Obeti

V sredo bo delno jasno z nekaj plitke kopaste oblačnosti. V hribovitih krajih severne Slovenije bo možna kakšna popoldanska ploha ali nevihta. V četrtek kaže na sončno vreme, predvsem v severni Sloveniji bo možna kakšna nevihta.

Foto: arhiv Pomurec

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.