https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO in VIDEO: D'Kwaschen Retashy navdušili v Black&White

Beltinci, 05.02.2012 ob 12:10  

D'Kwaschen Retashy so včeraj nastopili v diskoteki Black&White v Beltincih in navdušili zbrano množico, ki so skakali in peli vsem dobro znane hite.

Video Rozalija:

Video Ge rad pigen:

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. okvals
      06.02.2012 ob 14:16 okvals

      Neverjetno! To nea morš verjet..stalno isti iste navdušijo..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Drznost
      06.02.2012 ob 15:19 Drznost

      :) hehe. MEni se pa sploj ne dopade ka dobre komade predelajo v nekšne prekmurske zmazke. Ker na tiste pesmi te več ne gledan tak. Če bi bili bar malo glasbeniki bi si sami pisali pesmi in delali glasbo nej ka pa samo predelavajo besedila. Tak ka so nej glasbeniki ampak komedijanti. Tak ka bi mogo biti naslov "Komedijanti D'Kwaschen Retashy spet.....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.02.2018 ob 19:42 gost

      Nabijem te na kurac majmun

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.