https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Današnji utrip na sejmu Agra

Gornja Radgona, 28.08.2024 ob 14:21  

Sreda na sejmu Agra: dan slovenskih zadružnikov, rejcev drobnice, kmetijsko-živilskega šolstva, zamejskih Slovencev in avstrijske Štajerske. 


Danes je na sejmu AGRA ponovno bil dogajanja pol dan, ki je združil rejce drobnice, zamejske Slovence in slovenske zadružnike. Dogodek je ponovno privabil številne obiskovalce, ki so lahko uživali v raznolikem programu.

Tudi župan Mestne Občine Murska Sobota, Damjan Anželj, se je na povabilo deželne svetnice avstrijske Štajerske Simone Schmiedtbauer udeležil tradicionalnega dogodka Dan Štajerske na sejmu Agra v Gornji Radgoni. Skupaj z županom Bad Radkersburga in županjo Gornje Radgone ter ostalimi pomurskimi župani so potrdili, da tovrstni dogodki krepijo prijateljske vezi med Slovenijo in Avstrijo.

Med drugim so danes potekali revija razstavljenih konj in vožnje s konjsko vprego, Delavnica o identifikaciji in registraciji prašičev, Demonstracija varnega dela z motorno žago, Podelitev priznanj Zadružne zveze Slovenije, Predstavitev pilota Svilena pot, Predavanje: Tržni vrtnar o tržnem vrtnarjenju ter druge delavnice, predavanja in predstavitve. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2024 ob 20:15 123 gost

      Ovce so na sliki nikjer pa ne vidim pastirja iz gnjilan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.