https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

VIDEO: Po srbski verziji še slovenski videospot Neishe z Rokom Bagorošem

05.02.2012 ob 13:58  

Po videospotu Pronađi me, ki je namenjen za balkanski trg, je izšel še slovenska verzija videospota z naslovom Vzemi me. Tudi v tem poleg Neishe nastopa pomurski stunt voznik Rok Bagoroš.

Neisha se tokrat predstavlja z novim singlom Vzemi me. Poskrbela je za pravo pašo za oči in ušesa ter ga pospremila z videospotom, ki pa je tokrat nekaj res posebnega, ker spaja dva na videz težko združljiva svetova. Prežet z visoko mero estetike in občutka, tekočo in valujočo dramaturgijo po eni strani podaja baladno, zasanjano vzdušje, po drugi pa adrenalinsko,skoraj rokersko razpoloženje. Za vse to sta kriva glavna akterja in njuna prepletajoča se svetova. Poleg Neishe se vam v spotu predstavlja mladi virtuoz 'stunt rider' na KTM motorju-Rok Bagoroš. Ona vsa zasanjana, zatopljena v svet črnobelih tipk ter on, odločen, pogumen, kroteč svojo soplesalko-motor, s katerim ustvarja dejansko koreografijo na spremljajočo glasbo. Njun skupni imenovalec je vrhunskost, predanost temu kar vsak zase počneta, ter simpatija, ki je zrasla med njunima vlogama. Za režisersko taktirko je zopet prijel režiser Predrag Rajčić-Perica (Mediaspot) in se tudi izvrstno izkazal.

"Ob vstopu v prvo ligo svetovne stunt scene sem presedlal na veliki motor, ki mi je totalen izziv v podiranju meje razuma in gravitacije.Prej sem v vsega dveh letih dosegel vse kar se je dalo; zmagal na stunt tekmovanjih s skuterji in 125 kubičnim motociklom... in novi izzivi so to, kar rabim. K sodelovanju z Neisho me je pritegnila ljubezen do glasbe. To je tista moja 'druga' plat, prav tako pomembna kot strast do motorjev. Že dolgo sem si želel narediti nekaj na tem področju. S tem skupnim projektom, se je moja vožnja zlila v melodijo in tako sem prikazal moj ples na motorju ob ritmih nežne, a izrazno močne glasbe," je o sodelovanju z Neisho dejal mladi Radenčan.

VIDEO:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.