https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Nikar ne zaužijte te penine

28.08.2024 ob 16:49  

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek Gašper penina, sorta Chardonnay, letnik 2023 dobavitelja Evino. Izdelek so odpoklicali, saj so pri enem od rednih preverjanj kakovosti ugotovili, da deklaracija na embalaži ne vključuje informacije o vsebnosti alergena sulfit.

Serijska oznaka izdelka je L-56, registrska številka pa GO-652/2024.

Foto: STA

Zaradi previdnosti prosijo vse kupce, ki so alergični na sulfit, naj tega izdelka ne zaužijejo. Izdelek lahko vrnejo v katerokoli Hoferjevo trgovino, kjer jim bodo povrnili kupnino tudi brez predložitve računa.

Vir: STA 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.08.2024 ob 17:24 Lendavski nadvojvoda gost

      Ja,kaj zdaj,polno popil,pa kar živ....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2024 ob 0:21 Tvori virusni rak gost

      youtu.be/4HtpM7XvUnQ 24ur.com/novice/slovenija/nov-nacin-zdravljenja-krvnih-rakov-v-ljubljanskem-ukc.html

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.