https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Policisti so se prelevili v kuharje

Črenšovci, 29.08.2024 ob 16:00  

Na letošnjem Jenamana festu v Športnem parku v Črenšovci so se organizatorji Kulturno turistično društvo Črenšovci odločili, da vsako letni kulinarični kotiček obogatijo z novimi kulinaričnimi ponudbami. Letos so kulinarični kotiček obogatili z novo kulinarično ponudbo, saj so se v Črenšovcih prvič predstavili policisti v vlogi kuharjev.


V kulinaričnem kotičku pod šotorom so za obiskovalce kuhali policisti, ki so kulinarični projekt naslovili »Policisti kuhajo za vas«. V kulinaričnem kotičku so kuhale ekipe policistov pod okriljem mednarodnega policijska združenja IPA Slovenija, regionalni klub za Pomurje, ki so projekt kuhanja prevzeli kot partner. Na mednarodnem kuhanju so svojo kuharsko znanje in veščine pokazali in dokazali policisti iz Slovenije, Hrvaške in Madžarske. 

V kotličkih na prostem so kuhali različne jedi na žlico, denimo bograč in druge jedi, pri čemer so si pred tem pripravili sestavine in okrasili delovne mize. Poleg jedi na žlico so pekli odojka in pekli palačinke z različnimi nadevi. Potem, ko so jedi skuhali so jim ponudili obiskovalcem, ki so policiste – kuharje pohvalili, da so skuhali odlične in okusne jedi.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2024 ob 17:55 Hjao na gost

      Kaksi clanek takse slike

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.08.2024 ob 20:16 honza gost

      Nej še nihče na urgenci!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.08.2024 ob 21:07 Sam svoj mojster gost

      Ka je to od članka. Pa sto je to piso je mel slo. 1 puščeno.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.08.2024 ob 21:25 Lendavski nadvojvoda gost

      Sami dimljeni "kao,da komentirajo",nepismeni z dolgimi prsti.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.08.2024 ob 6:45 gost

      Policisti delajo vse bolj zvesto kot svojo službo. Porivat vsak drugi popoldne večina jih je bolj zavzeta za popoldansko porivat službo kot za državno. Zato pa niso sposobni z Romi narediti red navadnim Slovencem pa vejo hitro postaviti letvico visoko. Cigoji se pa veselo šoprijo in veselo razgrajajo kradejo je,,,,,, vse po spisku.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.08.2024 ob 9:12 Gab gost

      raje crknem od lakote, kot da koštam ta gnus njihov

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.