https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Prvošolci v Splošni bolnišnici Murska Sobota

Rakičan, 30.08.2024 ob 13:35  

V zadnjem počitniškem tednu je Splošna bolnišnica Murska Sobota organizirala dogodek za otroke zaposlenih, ki bodo letos prvič zakorakali v šolo.


Bolnišnica uspešno implementira številne ukrepe Družini prijazno podjetje za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. A sigurno najlepši, najbolj vesel in prijeten je ukrep “Obdarovanje otrok zaposlenih”, v sklopu katerega privabijo nasmeh na obraz zvedavih otrok in zadovoljstvo na obraz ponosnih staršev.

Letos so dogodek pričeli s plesno točko učenk OŠ III Murska Sobota, ki so za bodoče prvošolčke pripravile sproščeno in zabavno poletno obarvano koreografijo, ki pripoveduje o tem, kako poseben in lep je vsak naš dan, če le pustimo da ga uzremo skozi otroške oči.

Prvošolčki so prejeli prvo torbico kot simbolično darilo, dodatno pa so jih razveselili z gledališko predstavo gledališča KU-KUC. Predstava je otroško druščino poučila o predpisih in pravilih obnašanja v cestnem prometu ter okrepil vrednote sodelovanja, solidarnosti in empatije. Ta dan so v spomin zapisali kot lepo doživetje, kjer so se spoznali, posladkali in veliko smejali.

Bilo je veselo, razigrano in hvaležno. Prvošolčke so pospremili s popotnico, da bi se v šoli počutili karseda lepo, varno, predvsem pa sproščeno v družbi sošolcev in v družbi znanja. Bolnišnica bo še naprej aktivno delovala na področju ohranitve polnega certifikata Družini prijazno podjetje, da povežeo vrednote kot so veselje, zdravje in družina.

Foto: SBMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2024 ob 17:59 gost

      Družini prijazno podjetje Hahahahahahahahaha

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2024 ob 19:08 gost

      MAJSTER mi za štrom vzame 150€ za zamenjavo elektro omarice, ki ima 9 varovalk. Moj material. Potem mi bojler očistijo za 200€, brez menjave grelca. Dela 2 uri. Kdo je tukaj nor? Zdravnik pa dobi koliko 1500-1800? Za mlade je bolj#e iti za vodovodarja, električarja, keramičarja, mehanotronika. Kakšen zdravnik?! Zobozdravnik je veliko bolje.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.