https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Župan sprejel evropske prvake v plesu

Murska Sobota, 30.08.2024 ob 16:30  

Župan Mestne Občine Murska Sobota, Damjan Anželj je danes sprejel plesalke in plesalce ZEKO Center športa in plesa s trenerjem Dejanom Zečevićem in jim čestital za odlične rezultate, ki so jih dosegli v tej sezoni in ime občine ponesli v Evropo.


Plesalci so se udeležili dveh evropskih tekmovanj v modernih tekmovalnih plesih pod okriljem Mednarodne plesne zveze IDO in sicer v kategorijah Disco Show in Disco dance v mestu Chomutov na Češkem ter v kategoriji Breakdance v mestu Žnin na Poljskem in dosegli kar tri naslove evropskih prvakov.

Dossgeli so naslove evropskih prvakov v teh disciplinah: 

  • 1. mesto in naslov evropskih prvakinj Disco show mala skupina člani »Farmers« (Dunja Panič, Živa Horvat, Jana Trajanovska, Brina Benko, Lana Škedelj, Ana Trajber, Eva Horvat),
  • 1. mesto Breakdance ekipa mladinci »The chosen ones jr. » (David Pahor, Rene Pertoci, Filip Grenko, Nino Vučkič, Tino Oskomič)
  • 1. mesto David Pahor in Tino Oskomič breakdance pari mladinci 2.

Foto: FB MOMS

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.