https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Lipovci v znamenju buč

ŠRC Lipovci, 14.09.2024 ob 6:05  

Turistično društvo Lipovci je pripravilo tradicionalno prireditev Praznik buč.


V popoldanskih urah so ekipe tekmovale v kuhanju bučnega golaža. Tekmovanje je potekalo v športno rekreacijskem centru v Lipovcih.

Obiskovalci so si lahko ogledali tudi bogat kulturni program. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Lara Mesarič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.09.2024 ob 8:08 der gost

      lipovčari bi si lejko kaj svojega zmislili, nej ka samo kopejrajo od drugih

      26 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.09.2024 ob 8:12 gost gost

      Buča velikanka županska vas ni obiskala?

      24 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.09.2024 ob 11:13 jebiveter gost

      Kao prireditev, ki je daleč od tega kot je nekdaj bila. Namenjena sama sebi in peščici ljudi ki zato, da se razdelijo v skupine in od občine poberejo dotacijo...večina teh, ki je tu so člani turističnega ali pa kakega drugega društva v vasi... tak samo eni krožijo.... Kaj je tu mednarodnega..? V eni objavi je bilo zapisano da je mednarodna prireditev... Bože moj... in občina daje za to denar...

      25 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.09.2024 ob 19:54 BratoCinarVodka gost

      PRIREDITEV ZA PEŠČICO…. OBVESTILO DANO V SREDO KA DE V SOBOTO PRIREDITEV,.. SRAMOTA ODKAR NEGA NIKOGA KA BI TO ORGANIZERO…. 2 MIZI PA TRIJE KA KUJAJO… tomi pravite Prireditev???? SLABO SLABO….. ZATO PA JE OB 7 bil taksen obisk… NEKOC MUZIKA DO VECERA… prejsnic pa ob 7 mrtvo in peščica ob enoj mizi…. ORGANIZATOR LEPO TE PROSIN POGLEDNI SI SLIKE OD PREJSNIH LET…. VESELO… DOSTA LIDI… ZAJ PA SRAMOTA

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.