https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Preverite, kakšno vreme se nam obeta

03.09.2024 ob 11:05  

Danes in jutri bo večinoma sončno in vroče z nekaj popoldanskimi plohami ali nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 34 stopinj Celzija.


Jutri bo večinoma sončno. Popoldne bodo predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji krajevne plohe ali nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 19, najvišje dnevne od 26 do 33 stopinj Celzija.

Obeti

V četrtek bo sprva še sončno, dopoldne bo oblačnost začela naraščati. Sredi dneva se bodo v zahodnih krajih začele pojavljati krajevne plohe in nevihte, ki se bodo popoldne širile proti osrednji Sloveniji. Ob morju bo zapihal jugo. V noči na petek bodo padavine z nevihtami prehodno zajele večji del Slovenije. V petek bo pretežno oblačno, krajevne padavine bodo oslabele in ponehale. Popoldne se bo jasnilo.

Vremenska slika

Nad večjim delom Evrope je šibko območje visokega zračnega tlaka. V višinah z vetrom južnih smeri k nam doteka občasno nekoliko bolj vlažen, a še naprej zelo topel zrak.

Napoved za sosednje pokrajine

Prevladovalo bo sončno in vroče vreme. Popoldne bodo predvsem v Alpah in v Gorskem kotarju posamezne plohe in nevihte, ki bodo jutri nekoliko pogostejše.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.