https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Občini Razkrižje so proslavili zaključek poletja s pesmimi iz mladosti

08.09.2024 ob 12:00  

Minuli petek, 30. avgusta, so v Občini Razkrižje organizirali prireditev z naslovom Zaključek poletja – pesmi vaše in naše mladosti. Prireditev so priredili v parku Lokalne Eko Zdrave Tržnice Občine Razkrižje na Šafarskem.

Na prireditvi je nastopila je glasbena skupina Prašnati, ki se je prvič predstavila leta 2016. Člani, ki so se pred tem že kalili v drugih glasbenih zasedbah, so začeli tistega poletja pisati novo zgodbo, o glasbi, ki je bila nekoč že zapisana, zaigrana in zapeta, predvsem pa dobro sprejeta. Tudi tokrat so navdušili s svojim načinom urbanega in celo rahlo džezovskega preigravanja vsem znanih melodij.

Nastopil je tudi vaški razglaševalec iz Črenšovcev, Anton Horvat, lastnik kovaškega muzeja iz Razkrižja ter Olga Majcen iz Mote.

Ob odru sta svoja slikarska dela razstavljali akademska slikarka Katja Bednařik Sudec in ljubiteljska slikarka Marjeta Wolf.

Na tržnici so se predstavljali različni ponudniki, članice in člani Turistično narodopisnega društva Razkrižje pa so poskrbeli za okrepčilo z razkriškimi mlinci.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

 

Foto: Občina Razkrižje

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.09.2024 ob 13:35 gost

      Prašnati imajo novega pevca. Po preverjenih informacijah se ga ni bilo mogoče znebiti iz odra. Jbg, nastopač je le župan…, župana pa se ne vrže z odra. 😂😩😂

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.09.2024 ob 19:25 Prlek gost

      Stari nastopač nemre iz svoje kože.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.