https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dan odprtih vrat ob prenovi Pomurskega dnevnika

Murska Sobota, 05.09.2024 ob 14:24  

V Murski Soboti smo danes ob prenovi dnevnega informativnega programa Pomurski dnevnik, ki že več kot 30 let soustvarja lokalno informativno vsebino, odprli svoja vrata za vse obiskovalce.

Program, ki že 15 let deluje pod imenom Pomurski dnevnik, je s to prenovo prešel na novo raven, ki vključuje tehnično, vizualno in vsebinsko prenovo.

Skupaj z več kot 3900 oddajami je ta dogodek potrditev, da so lokalni mediji še vedno pomemben dejavnik informiranja v regiji.

Slovesnosti so se udeležili tudi pomembni gostje, med njimi med drugim tudi predsednik Državnega sveta Republike Slovenije Marko Lotrič in župan Mestne občine Murska Sobota Damjan Anželj. Predsednik Lotrič je ob tej priložnosti sodeloval v pogovoru za prenovljeni Pomurski dnevnik, kjer je izrazil podporo razvoju lokalnih medijev.

Prenova Pomurskega dnevnika je le del širše strategije medijske skupine Moji Mediji, ki upravlja tudi uspešni medij Pomurec, ki se je pred pol leta pridružil skupini in podvojil obisk.

S tem so Pomurec in Sobotainfo na vrhu najbolj branih medijev v regiji. Širjenje mreže regionalnih spletnih medijev pa je že v teku, saj se ekipa širi tudi na Dolenjsko.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Jure Banfi

    Fotogalerija