https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tako bo izgledal nov hotel v Banovcih

Banovci, 13.09.2024 ob 6:00  

S septembrom so začeli v Banovcih z gradnjo novega hotela, ki bo zrastel ob Termah Banovci. Hotel s štirimi zvezdicami bodo poimenovali Hotel Narcisa. Približno tako naj bi izgledal ...

V torek, 3. septembra, se je v Banovcih začela gradnja novega štirizvezdničnega butičnega hotela Narcisa. Ta projekt bo prinesel pomembno širitev turistične ponudbe v regiji in obljublja edinstvena doživetja za obiskovalce.

Obljubljajo prostor sprostitve in užitka, ki bo nudil 31 sob, 4 zvezdice in okolju prijazno ter unikatno izkušnjo sredi Prlekije. 

Hotel Narcisa bo združeval domačnost, osebni pristop in prijaznost ter se osredotočal na zdrav način življenja. Ponujal bo termalno vodo, wellness storitve ter programe za aktivno preživljanje prostega časa. Pomemben del ponudbe bo tudi domača kulinarika in vinska izkušnja, ki bodo predstavljeni v sodelovanju z lokalnimi ponudniki.

Investicija v vrednosti 6.455.383,02 evra, od tega 1.799.571,35 evra iz sredstev Načrta za okrevanje in odpornost, bo pomembno prispevala k razvoju novih turističnih produktov in izboljšanju okoljske trajnosti turizma.

Gradnja se bo predvidoma zaključila aprila 2026. Projekt ne širi le kapacitete nastanitve, temveč tudi povečuje konkurenčnost in trajnost podjetja ter prispeva k izboljšanju kakovosti življenja v regiji. Hotel Narcisa bo tako postal ključni element v trajnostnem razvoju turizma in pomemben korak naprej za Banovce.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: FB Terme Banovci 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2024 ob 6:41 super gost

      samo, da nima prstov polek Olga K. Čestitke!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2024 ob 9:31 gost

      https://www.delo.si/mnenja/kolumne/kolumna-dva-eksperimenta?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0bKZ8ShYkoVGHz1mCkZ-XfDmtqWaSWpZ8XGKrzS54c8pOFHPvifoitviQ_aem_Mz-9db2GRKeegBGyDP0YuQ

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.