https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Čaka nas ohladitev, napovedane plohe in nevihte

 

Danes popoldne bodo na zahodu krajevne padavine in nevihte, ki se bodo zvečer okrepile in širile proti vzhodu, napoveduje Agencija Republike Slovenije za okolje. Jutri bo spremenljivo s plohami in nevihtami.


Danes bo v vzhodnih krajih še precej jasno, drugod bo oblačnost od zahoda počasi naraščala. Sredi popoldneva se bodo v zahodni Sloveniji začele pojavljati krajevne plohe ali nevihte, ki se bodo zvečer in v noči na ponedeljek krepile in razširile proti vzhodu. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 od 29, na vzhodu do 31 stopinj Celzija.

Ponoči napovedane nevihte
Agencija Republike Slovenije za okolje sporoča, da v noči na ponedeljek lahko pričakujemo padavine z nevihtami. Pojavljali se bodo krajevni nalivi.

Vreme v naslednjem tednu …

Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi padavinami, deloma nevihtami, ki bodo popoldne slabele in do večera od severozahoda ponehale. Pihal bo jugozahodni veter, ki bo popoldne obrnil na sever. Najnižje jutranje temperature bodo od 15 do 20, ob morju do 22, najvišje dnevne od 18 do 26 stopinj Celzija. Popoldne se bo ohladilo.

Tudi v torek in sredo se sonce ne bo vrnilo, čaka nas delno sončno vreme s posameznimi plohami. Zjutraj lahko ob nižinah pričakujete tudi meglo ali nizko oblačnost.

Vir: Agencija Republike Slovenije za okolje

Foto: Unsplash.com