https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Iščete kariero v medijih? Televizija IDEA zaposluje!

09.09.2024 ob 13:00  

Osrednja pomurska televizija IDEA išče nove sodelavce za različna področja.


Za kandidate z željo ustvarjati v dinamičnem medijskem okolju, je zdaj pravi čas, da se pridružijo ekipi televizije IDEA in pokažejo svoj talent.

Novinar in televizijski voditelj

Televizija IDEA išče novinarje in televizijske voditelje, ki bodo pripravljali in vodili informativne televizijske oddaje. Kandidati bodo skrbeli za pripravo prispevkov, poročanje o aktualnih temah ter vodenje pogovornih oddaj.

Iščejo posameznike z odličnimi komunikacijskimi veščinami, ki se znajo suvereno soočiti s kamero in imajo strast do raziskovanja aktualnih zgodb.

Od kandidatov se pričakuje sodelovanje z uredniško ekipo in ustvarjanje kvalitetnih vsebin za gledalce.


Televizijski tehnik

Osrednja pomurska televizija IDEA ob tem zaposluje tehnično usposobljene posameznike, ki bodo skrbeli za tehnično nemoteno avdiovizualno produkcijo.

Televizijski tehniki bodo odgovorni za snemanje, montažo in tehnično podporo pri snemanju video vsebin. Iščejo kandidate z izkušnjami v video produkciji, dobro tehnično znanje in sposobnost hitrega reševanja težav.

Pričakujejo tehnično usposobljene posameznike, ki bodo skrbeli za brezhibno tehnično izvedbo oddaj, tako v studiu kot na terenu.


Vodja produkcije in tehnike

Za vodenje tehnične in produkcijske ekipe na televiziji IDEA iščejo osebo z izkušnjami na področju organizacije in produkcije televizijskih oddaj.

Vodja produkcije bo odgovoren za koordinacijo tehnične ekipe, načrtovanje snemanj ter skrb za brezhibno delovanje tehnične opreme.

Iščejo kandidata z izkušnjami v vodenju ekip, ki zna dobro organizirati projekte in poskrbeti za nemoteno izvedbo televizijskih produkcij.

Rok prijave: 20. september 2024 oziroma do zapolnitve mest - PRIJAVNI OBRAZEC.

* Oglasni prispevek

    Fotogalerija