https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dober den pri Mali Nedli: Združili moči za dober namen

Mala Nedelja, 13.09.2024 ob 17:00  

V organizaciji krajevne skupnosti se je odvil dobrodelni koncert Dober den pri Mali Nedli. Za dober namen so moči združili številna društva, zasebniki, javni zavodi in humanitarne organizacije.

Zbrana sredstva so bila na letošnji dobrodelni prireditvi namenjena triletnemu Binetu Pušenjaku iz Kuršincev, ki se bori z zahrbtno boleznijo, zaradi katere je moral prestati že številne operacije, terapije in presaditve.

Obiskovalci so lahko v popoldanskih urah uživali ob raznolikem programu, pri katerem so sodelovali številni deležniki, si ogledali stojnice, se okrepčali s številnimi dobrotami in sodelovali v bogatem srečelovu. Vse to za dober namen.

Za dobro vzdušje ob glasbi pa so poskrbeli ansambel Takt, Iskrivi muzikanti, Duo Maguša, Domen Kumer in Chriztel Renae Aceveda iz Sv. Martina.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Krajevna skupnost Mala Nedelja

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.