https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pripravili so 2. srečanje urgentnih služb Občine Ljutomer

Ljutomer, 17.09.2024 ob 9:45  

V Ljutomeru so se ponovno srečali policisti, zaposleni ZD Ljutomer in gasilci PGD Ljutomer. Lansko leto so si namreč ob prvem srečanju obljubili, da se vidijo vsako leto, z željo po še boljšem sodelovanju in druženju tudi izven intervencij.

Člani organizacijskega odbora so pripravili drugo srečanje, na katerem so se v nekoliko bolj sproščenem vzdušju izven službe srečali policisti, zdravstveni delavci in gasilci iz Občine Ljutomer.

Na prireditvenem prostoru so si lahko ogledali interventa vozila in opremo, ob priložnosti pa sta jih pozdravila tudi županja Olga Karba in podžupan Janko Špindler.

Tekmovali so v igrah, uživali v sončnem popoldnevu in se predvsem podružili ob dobri hrani in glasbi.

Njihovi najmlajši pa so si z zanimanjem ogledali vozila in se zabavali na napihljivih igralih. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.