https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Nogometna šola Mura odprla sodoben fitnes na Fazaneriji

11.09.2024 ob 10:00  

Nogometna šola Mura, znana po uspešnem razvoju mladih nogometnih talentov, je naredila pomemben korak k izboljšanju infrastrukture. Na stadionu Fazanerija v Murski Soboti so odprli nov fitnes, ki bo služil tako mladim selekcijam kot tudi članski ekipi kluba.


Nova pridobitev bo nogometašem omogočila dodatne možnosti za fizično pripravo, kar bo še posebej pomembno v ključnih delih sezone.

Investicija v prihodnost mladih športnikov

Otvoritev fitnesa pomeni pomembno nadgradnjo pogojev za treniranje v nogometni šoli Mura. Fitnes bo mladim nogometašem omogočal izboljšanje fizične pripravljenosti z vajami za krepitev mišic, vzdržljivosti in gibljivosti. S tem bodo igralci bolje pripravljeni za tekme in doseganje uspehov na igrišču.

Poleg sodobne opreme, ki vključuje različne naprave za vaje moči, vzdržljivosti in funkcionalnih treningov, je prostor zasnovan tako, da omogoča celovit pristop k telesni pripravljenosti. To je ključnega pomena za razvoj nogometašev, ki potrebujejo večplastno fizično kondicijo za uspešno igro.

 

Širitev ponudbe za člane kluba

Fitnes ne bo namenjen le mladim nogometašem, temveč tudi članom članske ekipe Mure. Z novimi treningi, ki bodo kombinirali tako delo na igrišču kot v fitnesu, bodo igralci imeli boljše možnosti za fizično okrevanje in izboljšanje zmogljivosti. Fitnes bo tako pomembna dopolnitev rednim nogometnim treningom, kar bo še posebej koristno med napornimi tekmovalnimi obdobji.

Otvoritev s predstavniki kluba

Na otvoritvi novega fitnesa sta bila prisotna tudi generalni direktor Nogometnega kluba Mura, Agron Šalja, in športni direktor George Juncaj. Oba sta poudarila pomen te investicije za prihodnost kluba in razvoj mladih talentov, saj klub z novim fitnesom utrjuje svojo vizijo ustvarjanja vrhunskih pogojev za nogometno rast in uspeh.

 


Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Sebastijan Jančar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2024 ob 10:28 gost gost

      VEJ PA TE NAPRAVE SPOSOJAJO PO CELI EVROPI ISTO KAK AVTOMATE

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.09.2024 ob 10:37 antisimp gost

      in kaj točno je tako sodobnega na tem fitnesu?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.09.2024 ob 11:59 Uzaas gost

      Se malo pa de slascicarna tuj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.09.2024 ob 21:15 gost

      Sve Shiptar do Shiptara…😩

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      11.09.2024 ob 21:18 gost

      Sodoben fitnes???😂 Pa koga vi j.e.b.e.t.e?😡

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      11.09.2024 ob 21:45 Ghost gost

      Hmm na slikah je samo 5 naprav upam da je še kje v ozadju kakšnih 25 naprav da lahko ekipa normalno dela, drugače je to brezveze

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.09.2024 ob 21:48 Lotmercan gost

      Jas sen cuja ka bodejo tu beton mesale potle pa betonejrale balinišče pa bodejo trenerale balinanje. Pa tudek bolingus!!! Sipac pa bode odava sladoljed, burek, kebap…..agrar pa agrare!!!! Prejk prokleto pa se bodejo začele trenejrate vaterpolo SA kapicami!!!! Ejjjjjj kama smo prisle…..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.