https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Žan Videc in gurmanski užitki za konec tedna

Murska Sobota, 11.09.2024 ob 10:30  

Murska Sobota bo v petek, 13. septembra 2024, znova prizorišče priljubljenega kulinaričnega dogodka Sočna vilica, ki letos obeležuje že 9. sezono!


Sedmo druženje letošnje sezone bo potekalo med 11. in 20. uro in obiskovalcem ponuja bogat izbor ulične hrane ter sproščeno druženje ob odlični glasbi.

Na dogodku se bodo predstavili številni gostinski ponudniki, kot so Gud Street Fud, Ranch Burger, Loco Roll, Herbersteinova klet, Langoš Atelier, Mitra, Gabrielo - Vafl, Čuda Fuda Beach Bar in Skubeer Brewing, ki bodo poskrbeli za pristen okus lokalne in mednarodne kuhinje.

Dogodek bo popestril glasbeni nastop Žana Vidca, ki bo s svojo energično glasbo poskrbel za prijetno vzdušje in zabavo. Ne zamudite priložnosti, da se prepustite kulinaričnim užitkom in sproščujočim ritmom v srcu Murske Sobote!

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2024 ob 21:30 užitki gost

      Vsaj ne bom lačen ! Ali pa ??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.