https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ali poznate vaše socialne pravice?

11.09.2024 ob 12:30  

Na voljo je nova, prenovljena različica Vodnika po socialnih pravicah, ki je namenjena socialno ogroženim posameznikom in njihovim družinam.


Ta pregledna in kakovostna brošura natančno pojasnjuje, do katerih denarnih prejemkov, subvencij in znižanih plačil so upravičeni ter kako lahko socialno ogroženi posamezniki in njihove družine učinkovito uveljavljajo svoje pravice.

 

Poleg tega vodnik ponuja dragocene informacije o socialnovarstvenih programih, ki se izvajajo na centrih za socialno delo in v okviru nevladnih organizacij v lokalni skupnosti.

Bralci bodo izvedeli tudi, kakšne oblike pomoči jim lahko nudijo socialni delavci, kar bo pripomoglo k večji dostopnosti in učinkovitosti socialnih storitev.

Vodnik najdete na tej povezavi.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.09.2024 ob 16:33 tihi gost

      Kaj pa socialne dolžnosti...

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.09.2024 ob 16:44 Paver gost

      Jaz če kaj ne vem se pozanimam pri naših romih oni so s tega področja najboljša rešitev saj se na to najbolj spoznajo .Toplo priporočam vzemite si zgled po njih . hvala lp.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.09.2024 ob 9:01 Jože Činč gost

      Meni je potrebna samo pravica do mojoga čarnoga zlata v mojen goubce

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.