https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Puconcih sprejeli zlate maturante

Puconci, 11.09.2024 ob 14:00  

Občina Puconci je danes pripravila slavnostni sprejem za štiri zlate maturante, ki so s svojimi dosežki pritegnili pozornost lokalne skupnosti.


Župan Uroš Kamenšek je ob tej priložnosti izrazil globok ponos in podporo mladim.

»Danes smo vas povabili, da vam izrazimo naše iskrene čestitke in ponos,« je dejal Kamenšek. »Vaši dosežki so zgled, ki nas navdihuje, in v prihodnosti polagamo velike upe prav na vas.«

Župan je poudaril pomen mladih talentov za razvoj občine in spodbujal maturante, naj ob končanju študija razmišljajo o vrnitvi v svojo domačo občino. »Vi ste prihodnost naše občine. S svojimi idejami in znanjem boste oblikovali prihodnost ter vodili našo skupnost naprej,« je še dodal.

Med zlatimi maturanti so Lara Kapun iz Brezovcev, Petra Ouček iz Šalamencev, Alina Kranjec iz Puconcev in Lee Ratnik iz Brezovcev. Vsi so zaključili srednje šolanje z najvišjimi ocenami na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer in Gimnaziji Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Matic Vlaj

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.