https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Križevcih sprejeli zlati maturantki

Križevci, 12.09.2024 ob 17:00  

Učenci in dijaki so se že vrnili v šolske klopi, študenti pa bodo to storili šele 1. oktobra, ko se začne novo študijsko leto. Med njimi so tudi zlati maturanti, ki so z odliko opravili maturo in si prislužili sprejeme pri županih in županjah občin. V sklopu prireditev občinskega praznika je zlati maturantki Občine Križevci sprejel župan Branko Slavinec.

Občina Križevci se je lahko tudi letos pohvalila z zlatimi maturanti. Letošnji zlati maturantki iz križevske občine sta Saša Štajner in Vita Belec.

Ob enkratni priložnosti ju je sprejel župan Občine Križevci in jima čestital za uspešno dosedanje šolanje. Vsa leta sta bili odličnjakinji, zdaj pa sta to okronali še z zlato maturo. Saša je obiskovala Gimnazijo Franca Miklošiča Ljutomer, Vita pa Srednjo gradbeno šolo in gimnazijo Maribor.

Kam pa naprej?

Ob izjemno uspešno zaključeni srednji šoli pa je pred njima še dolga študijska pot. Štajnerjeva se je odločila za študij medicine na Medicinski fakulteti Univerze v Mariboru, Belčeva pa bo dosedanje znanje nadgradila na Fakulteti za gradbeništvo Univerze v Mariboru.

Foto: Moja Občina Križevci

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.