https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lek z okrepljenim sodelovanjem: Podporo dobili tudi lendavski dijaki

12.09.2024 ob 13:23  

Včeraj, 11. septembra, je v okviru dogodka Znanstvena odličnost na stičišču generacij Lek s predstavniki Univerze v Ljubljani, Mariboru in na Primorskem podpisal sporazum o strateškem delovanju, ki bo še dodatno okrepil povezovanje na področju izobraževane, znanstvenoraziskovalne, razvojne in strateške dejavnosti. Z novim sporazumom bodo podporo prejemali tudi dijaki iz Lendave.

Včerajšnjega dogajanja v Mariboru se je udeležil tudi župan Občine Lendava Janez Magyar, ki se je ob tej priložnosti zahvalil podjetju Lek za podporu znanju in mladim talentom iz lendavske občine.

Občina Lendava se že veseli nadaljnjega sodelovanja z Lekom in vseh priložnosti, ki jih prinaša njihova naložba v novi visokotehnološki center za proizvodnjo bioloških zdravil. Slednja bo pomembno vplivala na razvoj lokalnega gospodarstva in regije ter na podporo lendavskim dijakom in študentom.

Foto: Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.09.2024 ob 16:10 GOST gost

      BREZNIK JE NAJVEČJI IDIOT A SAMO NAJVEČJI IDIOT JE JANEZ JANŠA. SDS POMENI SRAMOTA DRŽAVE SLOVENIJE.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.09.2024 ob 7:20 gost

      Komplet celo tolpo SDS stranko bi morali zradirat iz političnega parketa v Sloveniji. Kajti kot je sramoto v Evropi in svetu naredile ta stranka SDS ni naredil nihče v Sloveniji. Zdaj ko pa imajo še največjega desnega ekstremista Grimsa v evropskem parlamentu pa je isto kot da bi od mrtvih vstal sam adek Hitler.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.09.2024 ob 7:31 gost

      Butasti župan občine lendava iz stranke SDS stoji kot da je cela lendava njegova pa še celo medžimurje in vse do lentija na Madžarskem.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.