https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kdo bo vodil rakičanski dvorec? Odločitev bo znana v torek

Rakičan  

Po včerajšnji seji sveta zavoda Raziskovalno izobraževalnega središča Dvorec Rakičan, kjer so razpravljali o imenovanju novega vršilca dolžnosti, še ni bila dosežena dokončna odločitev. Zaradi nepripravljenosti predlaganih kandidatov, ki niso želeli sprejeti te odgovornosti, bo dokončna odločitev o imenovanju znana šele prihodnji torek.


Predsednica sveta zavoda, Petra Cajnko, je po seji pojasnila, da kljub prizadevanjem še niso uspeli izbrati novega vodje, vendar zagotavlja, da bo zavod nemoteno deloval.

Svet zavoda je medtem pozval vse zaposlene, da predlagajo enega izmed njih za vršilca dolžnosti, katerega ime bodo razkrili v torek zvečer, tik pred iztekom mandata dosedanje direktorice, Tatjane Buzeti, ki se bo poslovila 18. septembra.

Buzetijeva je z mesta direktorice odstopila prejšnji mesec, Mestna občina Murska Sobota pa je ob njenem odhodu izrazila obžalovanje, saj je po njihovem mnenju bistveno prispevala k stabilnosti zavoda.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.