https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Župan Damjan Anželj svečano sprejel zlate maturante

13.09.2024 ob 12:15  

Danes je župan Murske Sobote, Damjan Anželj, v prostorih MIKK-a Murska Sobota svečano sprejel zlate maturante iz občine. Na dogodku so bili prisotni maturanti, ki so s svojim izjemnim uspehom na splošni maturi izstopali v letu 2024.


Zlati maturanti so Alina Lukač, Zoja Horvat in Roko Kolmanič iz Gimnazije Murska Sobota, Nuša Gomboc iz Srednje zdravstvene šole Murska Sobota ter Jure Fujs iz SPTŠ Murska Sobota – Srednje poklicne in tehniške šole Murska Sobota, smer strojni tehnik.

 

Župan Anželj je zlate maturante pohvalil za njihov izjemni uspeh in jim izročil posebno priznanje ter monografijo Murske Sobote. V svojem nagovoru je poudaril ponos občine nad njihovimi dosežki ter izrazil upanje, da se bodo po končanem študiju vrnili v Prekmurje in s svojim znanjem prispevali k razvoju regije.

Župan je mladim izrazil tudi najboljše želje za njihove prihodnje izzive in uspehe.

Več slik v spodnji galeriji ...

Foto: Mestna občina Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.09.2024 ob 15:41 Jože Činč gost

      Jes san buo zlati maturant leta 84’, moj 5. predmet je biu fosilna goriva in (ne) škodljive posledice njegovoga zaužitja!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.