https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tradicionalni Zapoj in zaigraj v Podgorju

Podgorje, 12.09.2024 ob 0:00  

Turistično društvo Čemaž je v Podgorju pripravilo že 15. tradicionalni dogodek Zaigraj in zapoj.



Nedeljsko popoldne je bilo na igrišču v Podgorju sproščeno in predvsem v znamenju glasbe.

Že petnajstič so pripravili tradicionalni dogodek Zaigraj in zapoj. K sodelovanju so povabili glasbenike, ki so se želeli predstaviti lokalni skupnosti in drugim obiskovalcem. 

Nastopili so Tadej Merčnik, Folklorno društvo Vrisk, Tamburaško društvo Apače, Lara Krancelbinder, Denis Unger ter Urban Pfeiler, nato pa je zbrane zabaval duet Levja kri.

Člani društva pa so priskrbeli dobro hrano, pijačo in bogat srečelov. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: FB Turistično društvo Čemaž

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.