https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Katera so pomurska podjetja, ki ne plačujejo študentskega dela?

 

Na spletni strani Neplačniki.info smo preverili, ali so tudi letos v Pomurju podjetja, ki ne plačujejo študentskega dela. Na seznamu jih je kar nekaj.


Na spletni strani Neplačniki.info je trenutno objavljenih 454 slovenskih podjetij, ki s plačilom študentskega dela zamujajo več kot 60 dni. Kljub neplačevanju podjetij v nekaterih primerih študentski servisi študentom založijo svoj denar in tako študentje vseeno dobijo plačilo za delo.

Na seznamu so objavljeni neplačniki, ki nesporno za več kot 60 dni zamujajo s plačilom za opravljeno občasno ali začasno delo dijakom in študentom. Neplačnika lahko objavi agencija, ki ima v skladu s Pravilnikom o pogojih za opravljanje dejavnosti agencij za zaposlovanje z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve sklenjeno veljavne koncesijsko pogodbo za posredovanje začasnih in občasnih del dijakom in študentom.

Neplačniki tudi v Murski Soboti, Ljutomeru, Lendavi, Gornji Radgoni in na Kobilju

Na seznamu neplačnikov, ki imajo sedež v Pomurju, so se letos znašla naslednja podjetja:

Murska Sobota:

Premoženjsko svetovanje Alfa in omega, d. o. o.,

Inoks investicije, d. o. o.,

BDF, d. o. o.,.

Ljutomer:

Pospeševanje prodaje na terenu, Renata Cajnkar, s. p.,

Aleksandra Pučko, s. p.,.

Lendava:

Pal grad, d. o. o., p. p. 106. 

Kobilje:

Infoton, Danilo Gjerek, s. p.,.

Gornja Radgona:

Moj računalnik, d. o. o.,.

Celoten seznam vseh neplačnikov študentskega dela v Sloveniji je dostopen na www.neplacniki.info.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.