https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Natočil gorivo in odpeljal, ne da bi plačal

09.02.2012 ob 9:16  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi in ena poškodba vozila na parkirnem prostoru. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji, šest kršitev javnega reda in dva dimniška požara.  

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini. Na bencinskem servisu v Dolgi vasi je voznik osebnega avtomobila natočil gorivo in odpeljal ne da bi plačal. V naselju Moravci v Slovenskih Goricah je neznanec iz osebnega avtomobila odtujil zadnjo registrsko tablico MS FD-743. 

Javni red je bil kršen 5-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se je ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Na območju R. Slovenije poteka akcija za večjo varnost pešcev »Bodi PreViden«. Pešce opozarjamo, da upoštevajo cestno prometna pravila in uporabljajo prometne površine namenjene pešcem. V nočnem času pa obvezno uporabljajo odsevna telesa za večjo vidnost. 

Ceste v Pomurju so na posameznih odsekih še vedno zasnešene in poledenele. Zato vse voznike opozarjamo, da hitrost vožnje prilagodijo razmeram na cesti.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes dopoldan na območju policijske postaje Lendava.    

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.