https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zgodaj zjutraj prišlo do večjega požara v bližini stanovanjskega naselja

18.09.2024 ob 12:00  

Okoli 6.40 ure je zagorela pralnica v Luciji. Šlo je za večji požar, v bližini katerega je tudi stanovanjsko naselje. Gasilci so takoj začeli gasiti, poleg tega so evakuirali vse prebivalce bližnjega bloka. Le nekaj ur kasneje pa je gasilcem požar uspelo spraviti pod nadzor in ga pogasiti. 


»Ker je v pralnici več različnih kemičnih snovi in je v okolici veliko dima, pozivamo vse občane, naj se kraju ne približujejo in naj upoštevajo navodila policistov in gasilcev,« so pozvali na policiji.

Po zaključenem gašenju kriminalisti opravljajo ogled kraja, da bi ugotovili vzrok požara. V požaru ni bil poškodovan nihče. Po informacijah vodje intervencije so bili sicer v času začetka požara v poslopju zaposleni, zaradi česar meni, da bodo vzrok kmalu odkrili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.