https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

19.09.2024 ob 18:00  

Tudi ta vikend se bo v Pomurju odvilo pestro dogajanje. Za vas smo zbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.


Petek, 20. september

Slovo poletju v Moravskih toplicah

V Čreta baru, v Moravskih Toplicah, pripravljajo veliko zabavo za zaključek poletja. Od 20. ure naprej bodo nastopili Trubači, Zlata žila, bobnar Marko Soršak, DJ Blinder, obljubljajo pa tudi plesni nastop in zabavo do jutranjih ur.

Sobota, 21. september

Prireditev Ribe in žganci

V Veržeju bo od 11. ure naprej potekala tradicionalna prireditev Ribe in žganci. Letos na novi lokaciji, v Glamping parku ob Duo centru Veržej.  Člani Turističnega društva Veržej bodo poskrbeli za sveže pečene ribe in odlične prleške žgance, pozabili pa ne bodo niti na hladno pijačo.

CACIB – LENDAVA & CACIB LENDVA 2024

Na nogometnem igrišču v Gaberju bo v soboto in nedeljo že 22. in 23. mednarodna razstava psov vseh pasem. Svečana otvoritev bo malo po 9. uri, ob 14. uri pa se bo začel revialni program. V soboto bo nastopila ekipa vodnikov službenih psov iz PU Murske Sobote. V nedeljo pa bodo ob isti uri izbirali Najlepšega psa Pomurja. Na obe razstavi je prijavljenih kar 942 psov, 150 različnih pasem. 

Drill v London by Gaš

V Ljutomer prihajajo Drill, Reta, Axel in Out - Lot, ki bodo nastopili v lokalu London by Gaš. Dogajanje se bo začelo ob 20. uri, London pa obljublja odlično zabavo z akcijskimi cenami pijač.

Ivan Zak in Polkaholiki v Beltincih

Tradicionalni dan mladih bodo pri beltinškem gradu  proslavili z Ivanom Zakom, Polkaholiki in DJ Kikijem. Že dopoldne pa pripravljajo pestro športno dogajanje. 

Gasilska veselica s skupino Plamen

V Krncih pri Moravskih Toplicah bodo ob 17. uri začeli z gasilsko veselico ob praznovanju okrogle obletnice Prostovoljnega gasilskega društva Krnci, na kateri bo zbrane zabavala skupina Plamen. 

Kontradikhsn in Betek v MIKK-u

V MIKK-u pripravljajo elektro-rock koncert priljubljene in dobro uveljavljene skupine Kontradikhsn, ki se bo začel ob 21. uri. Za ogrevanje bo poskrbela predskupina Betek, ki so jo opisali kot zlitje punk rocka z alternativnim rockom in metalom. 

Skupina Avantura in Larisa Sreš

Prostvoljno gasilsko društvo Moščanci bo proslavilo 100 let obstoja društva z Lariso Sreš & skupino Avantura. Zabava se bo začela ob 17. uri pod nastreškom vaško-gasilskega doma v Moščancih.

Nedelja, 22. september

Pohod Srečanje treh dežel

PD Goričko Tromeja pripravlja pohod Srečanje treh dežel. 9 kilometrov dolg pohod bodo začeli ob 8.30 pri Okrepčevalnici Rak, ob 12. uri pa bo srečanje na Tromeji. Ob prijetnem pohodu in druženju pripravljajo tudi pogostitev.

Foto: Arhiv Pomurca

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.