https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura premagala Bogojino

Bogojina, 18.9.2024  

Na igrišču v Bogojini sta se na pokalni tekmi v sredo, 18. septembra, spopadli ekipi Bogojine in Mure. 

 

Murinih začetnih enajst so sestavljali: Franko Količ, Hunter Steven Olson, Vasileios Zogkos, Anel Zulić, Klemen Pucko, Mark Strajnar, Anej Jelovica, Almin Kurtović, Diogo Bezerra de Oliveira, Srđan Spiridonović in Amadej Maroša.

Enajsterica Bogojine pa je bila: Domen Györek, Jan Kocet, Primož Černela, Damjan Kočar, David Černela, Tadej Genc, Mihael Ivanič, Luka Ivanič, Mitja Rogač, Romeo Cener in Mitja Drevenšek.

Prvi gol je v 24. minuti je po podaji Dioga Bezerre zabil Amadej Maroša.

Drugi gol pa je padel deset minut kasneje. V 34. minuti je ponovno podajal Diogo Bezerra, gol pa je zadel Srdjan Spiridonović. Mura je tako vodila z rezultatom 2:0.

V 60. minuti je svoj drugi gol tekme zabil Maroša. V 80. minuti pa je padel še zadnji, ki ga je po podaji Srdjana Spiridonovića v polno meril Edin Julardžija. Mura se je z rezultatom 4:0 uvrstila v naslednji krog Pokala Pivovarne Union.

Foto: Arhiv Pomurca

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.09.2024 ob 12:52 gost

      Slabi ste bili Muraši Morošo dajte v Bogojino ali Grade tam de gole davo,kjer za Muro nemre igrati kjer je slap pa ni za prvo ligo

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.09.2024 ob 13:46 GOST gost

      MAROŠO JE POVOZIL ČAS--------------OBJEKTIVNO NE MORE VEČ IGRATI V PRVI LIGI, KER GA JE POVOZIL ČAS.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.