https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dodatne postelje in boljša oskrba v prenovljenem Domu Danijela Halasa

Velika Polana, 21.09.2024 ob 15:00  

Danes je v Domu Danijela Halasa v Veliki Polani potekala slovesna otvoritev prenovljenih prostorov mansarde, ki so namenjeni dodatnim stanovalcem doma.


Župan Občine Lendava Janez Magyar se je odzval na povabilo direktorja doma, Andreja Štresla, in se udeležil dogodka, na katerem so odprli prenovljene prostore, ki omogočajo dodatne postelje za 16 stanovalcev.

V sklopu prenove so v mansardnem delu uredili tudi "čutno oazo" ter prostore za novo stanovanjsko skupnost, kar bo še dodatno prispevalo k udobju in dobrobiti stanovalcev doma.

Dogodek se je začel s slovesno sveto mašo, ki jo je vodil mariborski nadškof metropolit, msgr. Alojzij Cvikl. Po maši je sledil kulturni program in blagoslovitev novih prostorov.

Z odprtjem prenovljenih prostorov bo Dom Danijela Halasa lahko nudil varno in prijetno bivanje večjemu številu starostnikov, hkrati pa prenova omogoča še boljšo oskrbo in večje udobje za vse stanovalce.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Facebook Občina Lendava

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2024 ob 16:09 Domobranec gost

      V tem domu so sami domobranci!!!

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2024 ob 17:43 gost

      ZABITI BOSANC !!!!!!! 16:9

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.09.2024 ob 18:41 gost

      Halasa in mnoge je izdal of ka njemi spevlejo hvalnice in ga častijo .Rojen v tej vasi

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.09.2024 ob 13:06 Lendavski nadvojvoda gost

      Halasa so pospravili madžarski žandarji.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.