https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Štirideset let delovanja Društva upokojencev Bakovci

Bakovci, 24.09.2024 ob 15:00  

Društvo upokojencev Bakovci pri Murski Soboti je bilo ustanovljeno pred 40 leti in letos praznuje okrogli 40 letni jubilej delovanja in povezovanja bakovskih upokojencev. Društvo je svoj jubilej proslavilo v dvorani vaškega doma, pod sloganom »40 let v objemu topline in radosti«. 


Praznovanja se je udeležilo okrog 100 članov in članic društva, ki so zadovoljni z delom društva, saj jim le-to pomaga in stoji ob strani, za nje pripravlja družabna srečanja, izlete, sprehode, športna tekmovanja in podobno, kjer se upokojenci dobro počutijo in najdejo svoje zadovoljstvo na jesen življenja. Jubilejno praznovanje društva so obogatili s kulturnim programom.


Na odru bakovskega kulturnega doma so nastopili pevci Društva upokojencev Bakovci, dramska skupina Društva upokojencev Bakovci s skečem, zaigral je pomurski tamburaški orkester in zaplesala je starejša folklorna skupina iz Veržeja. Društvo je kar štiri mandate vodila, sedanja častna predsednica Društva upokojencev Bakovci Marija Kočar. Na 40 letnem praznovanju društva je vse zbrane v imenu Društva upokojencev Bakovci pozdravil, sedanji predsednik Štefan Šeruga.

Na slovesnem praznovanju društva so zbrane upokojence nagovorili predsednik Društva upokojencev Bakovci Štefan Šeruga, podpredsednica Pokrajinske zveze društev upokojencev Murska Sobota Danica Kocet, podžupan mestne občine Murska Sobota, Timi Gomboc in predsednica Krajevne skupnosti Bakovci Nives Canjko.

Društvo je ob jubilejnem praznovanju prejelo malo plaketo Zveze društev upokojencev Slovenije, ki jim jo je podelila podpredsednica Pokrajinske zveze društev upokojencev Murska Sobota, Danica Kocet.

Podelila pa je tudi veliko plaketo Zveze društev upokojencev Slovenije, ki jo je prejela Marija Kočar, ki je Društvo upokojencev Bakovci kot predsednica vodila štiri mandate, oziroma 16 let. Na praznovanju sta dva člana društva prejela priznanje. Vsem ki so dali svoj prispevek k praznovanju 40. obletnice Društva upokojencev je društvo podelilo zahvalne listine.

Foto: Jože Žerdin

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.09.2024 ob 16:23 gost

      Danica Ko...t je še zmeraj za iporabo bistriškega kavalirja, sakolanta pravi da je besna!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2024 ob 20:17 gost

      Se malo pa de kocarova prodala društvo kak potrošnik rada ma perje pa laže kak pes beži komi davlete priznanje bog pomagaj ona je komunist

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.