https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Polkaholiki in Ivan Zak zabavali množico obiskovalcev v Beltincih

Beltinci, 22.09.2024 ob 10:00  

V soboto, 21. septembra 2024, je Društvo mladih Beltinci znova organiziralo dogodek Dan mladih, pri Gradu v Beltincih, ki je pritegnil mlade in vse, ki so mladi po srcu, ki so skupaj preživeli dan, poln zabave, druženja in pozitivne energije.

Program je bil razgiban in pester, primeren za vse generacije in okuse. Dopoldanski del je bil namenjen športnim in aktivnim dejavnostim, kjer so udeleženci lahko preizkusili svoje spretnosti v različnih športnih aktivnostih, medtem ko je ozračje prežemal sproščen duh tekmovalnosti in zabave. Športne igre so spodbudile sodelovanje in dobro voljo, saj so udeleženci dan začeli aktivno in v odličnem razpoloženju.

Po končanem športnem delu je sledil večerni program, ki je prinesel pravo glasbeno doživetje. Za vzdušje na odru so poskrbeli priljubljeni Polkaholiki, ki so s svojimi energičnimi nastopi navdušili obiskovalce, ter Ivan Zak, čigar nastop je pričaral nepozaben zaključek večera. Glasba je poskrbela za to, da so obiskovalci zaplesali, se zabavali in uživali v prijetni glasbeni atmosferi pod zvezdami.

Za vse udeležence je bila dobro poskrbljeno tudi na kulinaričnem področju, saj so organizatorji poskrbeli, da hrane in pijače ni manjkalo. Goste so pričakale okusne jedi in osvežilne pijače, kar je še dodatno prispevalo k sproščenemu in prijetnemu vzdušju dogodka.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Timi Farkaš

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2024 ob 10:57 Domačijn gost

      Sama zadrodana deca kar je prav saj so mladi , zraven pa se Večerko...stari konj ki nikjer ne zmanjka ! Vglavnem bilo je in prav je tako !

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.