https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Koper in Mura z delitvijo točk

22.9.2024  

V 9. krogu Prve lige Telemach sta se v Kopru pomerili ekipi Kopra in Mure.


Koper - Mura 0:0 (0:0) 

Začetna enajsterica Koper

Začetna enajsterica Mura:

Muraši, ki so pod vodstvom novega trenerja Oskarja Drobneta na zadnji tekmi visoko premagali Primorje, so se odpravili v Koper z željo po drugi zaporedni zmagi.

Koper, ki ga vodi nekdanji trener Mure Oliver Bogatinov, ima v tej sezoni eno najtrdnejših obramb, saj so prejeli le štiri zadetke na osmih tekmah.

Mura je med tednom uspešno napredovala tudi v pokalu, medtem ko so Koprčani z visoko zmago nad Dekani prav tako potrdili dobro formo. 

Koper in Mura sta v 9. krogu Prve lige Telemach odigrala neodločeno 0:0, čeprav so Primorci več kot polčas igrali z igralcem manj, saj je bil v 39. minuti zaradi prekrška izključen Ahmed Franck Sidibe.

Kljub številčni premoči Mura ni uspela izkoristiti te prednosti, obe ekipi pa sta bili v napadu neučinkoviti.

Koprčani so imeli najboljšo priložnost v 75. minuti, ko je Isaac Matondo dvakrat streljal proti vratarju Florijanu Raduhi, ki je oba poskusa uspešno obranil. Po devetih krogih ima Mura 16 točk, Koper pa 14.

* Slika je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.09.2024 ob 15:36 Lotmercan gost

      Mura ga bode popusila kak stara kuzla!!!!

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.09.2024 ob 16:39 Vuk gost

      Če je to ta mura ka jo gledamo gnes napred seem jaz traktor...pol ekipe nemre bežati,slaba tekma in obupna mura,slaba igra,izgledajo kot da so na treningu...nezainteresirano...ne vem kaj ti dečki trenirajo ker to izgleda slabo danes...kaj so šli po točko v koper??? Pa imajo igralca več

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.09.2024 ob 18:26 gost gost

      AJDI MURAŠI POTEM VSE TIHO JE BILO 1 URO Z IGRAČEM VEČ PA NIŠTA TERATI TO VSE PO VRSTI PAR SE RAZMI V ŽOGO OSTALO ČRTA PA TO VSAK NEMRE BITI TRENER

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.09.2024 ob 5:08 gost gost

      TOJ JE TRENER KA VIDI IGRAČINO V JUNCAJI BEŠTE NO PENEZ GOR DOL ŠE MALO PA VAM GLEDALCI OBRNEJO HRBET Z 10 PA NEJ GOLA DATI BREZ VOLJE NABIJATI TO JE NIČ

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.09.2024 ob 6:54 AJAJAJAJAJAJ gost

      Juncaj ne zabije gola in ni točk. Simpl ko pasulj. HAHAHA, ŠALABAJZERI.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.