https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčani slavili zmago na domačem igrišču

Športni park Beltinci, 23.9.2024  

V 7. krogu 2. SNL so v Športnem parku Beltinci Beltinci Klima Tratnjek gostili ekipo Bilje in slavili zmago. Tekma se je končala z rezultatom 2:1 za Beltince.


Beltinci Klima Tratnjek - Bilje 2:1 (2:1)

(Igwe v 9. minuti, Omoregie v 26. minuti, Oštrek v 37. minuti)

Začetna enajsterica Beltinci Klima Tratnjek: Domen Zver, Ivan Težački, Matjaž Kamenšek Pahič, Jan Majcen, Ikenna Divine Igwe, Stjepan Oštrek, Jura Štimac, Vito Štrakl, Luka Sočič, Marin Rantaša, Niko Kasalo.

Začetna enajsterica Bilje: Jure Lipičar, Marko Furlan, Daniel Sudar, Thomas Breganti, Matic Slavec, Bruno Župan, Divine Omoregie, Federico Ermacora, Leon Marinič, Mark Gomizelj, Kenan Hadžiavdić.

Beltinski drugoligaš se je po porazu v Sežani vrača z zmago na domačem igrišču, pod vodstvom Damjana Gajserja so v Beltincih namreč premagali Biljence.

Za domačine je v 9. minuti po podaji Oštreka streljal in v polno zadel Ikenna Divine Igwe. Sredi prvega polčasa so sicer gosti izenačili rezultat z golom Divina Omoregieja, nato pa je v 37. minuti priložnost izkoristil še Stjepan Oštrek in zagotovil zmago Beltinčanom. 

Nogometaši Beltincev so se po 7. krogu 2. slovenske lige prebili tik za vodilna Gorico in Tabor. 

Foto: Arhiv Pomurca

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.09.2024 ob 17:09 prlečki fudbaler gost

      Po dugen cajti sem se odloča da poglednem beltinski fudbal v drugi ligi. Lepa tribuna na katgeri sem seda nad domačo klopjo. Pa ka si nor da sem čüja beltinskega trenera kak je pičkara pa žala igralca s številko 20 da se je ogreva. Če bi bija igralec bi ga tak pokno ka bi se na mesti vsra. Ne vem kak to klub dozvolavle da ta primitevec tak nastopa na atekmi pred publiko, pred nasprotno ekipo. Ta je ćisto boleni. Sem že sliša marsikaj slabega čez njega ampak to pa je dizaster. Sem danes na nogometno zvezo vprašal zakaj se tak manijak ne izključi na tekmi. Pa so mirekli naj nogometaši prijavijo predsednika kluba pa trenera na odelku za mobing pri nogometni zvezi pa de friško vsega konec. Plačali bodo ogromno kazen pa še trener bo suspendiran za več mesecev ali let. Pa še celo tekmo je zraven nadiral onega malega črnega vezista kak kakega smrkolina. Beltinci me dolgo več ne bodo videli na tekmi.

      17 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.09.2024 ob 13:12 Žuti gost

      Po mojem ni važno če je to prleško ali ne ,je pa čista resnica. SRAMOTA za trenerja in seveda še večja za vodstvo kluba !!! Tako obnašanje trenerja ne sodi nikamor ,nazadnje pa na javno prireditev !!!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.09.2024 ob 16:13 gost

      Žuti,mali popravek,to obnašanje trenerjev,(tudi pomočnika)je odraz župana,in upravnega odbora,župan to podpira,in plačuje,U.odbor z predsednikom pa uresničuje in daje pobudo trenerjem da se tako obnašajo.škoda je narejena,otrokom in staršem kako se obnašajo trenerji.N.Z.S.nima stem nič kaj se dogaja v klubih. župan in njegovi ljudje v klubu tega nočejo videt.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.