https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: 8. Lotmerški trail tek tudi letos ni razočaral

Ljutomer, 21.09.2024 ob 6:00  

Športna zveza Ljutomer je tudi letos organizirala trail tek in napolnila  park 1. slovenskega tabora v Ljutomeru. Letošnji tek je bil že 8. zapored.

 

Park so najprej napolnili razigrani otroci vseh starosti, ki so tekli v več skupinah. Organizatorji so poskrbeli za različne aktivnosti, vse od poslikave obraza do sladkanja s palačinkami.

Pridružil se jim je tudi Center za krepitev zdravja Ljutomer, ki je nudil meritve, njihov kineziolog pa je poskrbel, da so se otroci pred tekom segreli. 

Najmlajši so bili posebej navdušeni nad maskotama. 

Veliko je bilo tekačev in tekačic v skupini Cicibanov, ki je bila namenjena predšolskim otrokom. Teka so se namreč udeležli številni vrtci iz Pomurja. Prav vsi otroci pa so prejeli spominske medalje.

Ostali otroci so tekli v skupinah A, B, C in D, ki so jih zaradi številčnosti dodatno ločili na deklice in dečke. Prav vsi so se izkazali in odtekli od začetka do konca.

Na koncu je sledil še članski tek, ki so se ga udeležili predvsem že znani obrazi. Pretekli so 7 500 metrov.

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.09.2024 ob 8:37 lotmerčan gost

      Ja sen trajlo da se je fse kadilo!!!!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.09.2024 ob 15:07 gost

      A res ni slovenskega izraza za trail???

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.09.2024 ob 16:15 A gost

      Pa poglejte potke , zaraščeno vse čez robnike.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.