https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Mura 05: Obstoječi sponzorji podaljšali, jutri sestanek med vodstvom in igralci

Murska Sobota, 13.2.2012  

Čeprav so se v zadnjem obdobju vlagali vse napore v sklenitev sodelovanja z italijaskimi vlagatelji, pa je klub uspešno vršil dogovore tudi z obstoječimi sponzorji. Plod tega so podaljšane pogodbe tudi za letošnje leto.

Večino sklenjenih sponzorskih pogodb od Mure 05 je bila vezana na koledarsko leto in so se 31. decembra iztekle. "S sponzorji katerim je ob koncu prejšnjega koledarskega leta potekla pogodba smo vršili pogovore ter bili pri tem uspešni. Tako smo sodelovanje za eno leto podaljšali s podjetji BTC, Nutrivita - Milkivit, Radenska, Avto Režonja in Mlinopek, kar je v današnji ekonomski situaciji v regiji zelo pozitivno. Z ostalimi smo še v fazi dogovorov, pogovarjamo pa se tudi z nekaterimi drugimi, ki še niso bili pokrovitelji kluba so pa to pripravljeni biti v letošnji sezoni," je za klubsko spletno stran dejal predsednik Miroslav Topič.

Pomemben dan pa bo na Fazaneriji jutri, ko naj bi se zgodil sestanek vodstva kluba in igralcev z italijanskimi vlagatelji. Ni skrivnost, da so igralci nazadovoljni s stalnimi obljubami, da denar bo, pač pa ga dejasko želijo imeti. Omenimo tudi, da sta zaradi zimskih razmer odpadli že dve prijateljski tekmi, po ZTE še proti Haladasu, zato se omenja možnost, da bi se Muraši že v kratkem podali na priprave v toplejše kraje v sosednjo Hrvaško.

Bodo Muraši dobili konkretne informacije?

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.