https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Radovan Žerjav bo danes prevzel ministrske posle

13.02.2012 ob 11:08  

Radovan Žerjav, ki ga je Državni zbor RS v petek potrdil za novega ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo, bo predvidoma danes prevzel posle.


Del ministrov je posle prevzelo že v soboto, primopredaje pa se nadaljujejo; popoldne bo novo vlado sprejel tudi predsednik RS Danilo Türk. Po raziskavi, katere rezultate so objavili na siol.net, ima trenutno največjo podporo stranka SDS (19,8 %), z novimi ministri pa je zadovoljnih okrog 19 % vprašanih.   

Žerjav: Potrebni so hitri in preudarni ukrepi

Mag. Žerjav je seji Odbora za gospodarstvo DZ RS, kjer  so ga poslanci kar s 12 glasovi za in samo enim proti potrdili kandidata za ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo povedal, da bodo "predvsem potrebni hitri in preudarni ukrepi, da bi izboljšali trenutno zelo neugodno poslovno okolje za podjetništvo."

Mag. Radovan Žerjav

Prvi velik izziv za njegov resor in novo Vlado RS predvsem čimprejšnji rebalans proračuna, saj bo to, pravi, "največji in najpomembnejši projekt, skozi katerega se bo zrcalilo prav vse, kar so stranke zapisale v koalicijsko pogodbo". (radovanzerjav.si)

Vir: siol.net

radovanzerjav.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.