https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Slovo poletju: Evridike požele stoječe ovacije

Ljutomer, 28.09.2024 ob 17:00  

Minuli konec tedna se je odvil koncert vokalne skupine Evridike z naslovom Slovo poletju, ki je v atrij Mestne hiše Ljutomer privabil množico obiskovalcov, ki so lahko uživali ob melodijah pesmi Vlada Kreslina ter svetovnon znanih skupin ABBA in Queen.

Evridike, ki delujejo pod Kulturnim društvom Ivan Kaučič Ljutomer, so letošnje poletje počastile s koncertom Slovo poletju, ki je navdušil obiskovalce. Njihova umetniška vodja je Romana Rek.

Pester glasbeni program je zajemal skladbe prekmurskega glasbenika Vlada Kreslina, ki jih je na violini popestril Samo Budna, ter uspešnice svetovno znanih skupin ABBA in Queen. 

Več fotografij v spodnji fotogaleriji ...

Foto: Benjamin Kerčmar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2024 ob 17:34 gost

      Ja slovo poletju. Ko je bilo 2 meseca vroče se niso ljudje malo nej usral. Zdaj bo pa 8 mesecev dež veter mraz megla pa še kuriti bo potrebno. Sama sivina bo ljudi pognala v depresijo samo se bo žrlo pijančevalo pa 3 mesece žuralo z zaključkom leta. Zdaj je poročen vsak tretji par po novem letu pa bo vsak 5 par poročen.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2024 ob 20:53 gost

      … ki je v atrij Mestne hiše Ljutomer privabil množico obiskovalcov … Pa kdo vam piše članke? Obiskovalcov ali obiskovalcev, le kaj je pravilno?

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.09.2024 ob 10:05 gost

      Ti idiot bi lahko pisal članke. Ker itak ves dan čeprkaš idiotske komentarje.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.