https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Zaključek zimske nogometne lige na Ekonomski šoli v Murski Soboti

Murska Sobota, 13.2.2012  

Na srednji Ekonomski šoli Murska Sobota je v ponedeljek potekal zaključni turnir zimske nogometne lige. Zimski nogometni turnirji na Ekonomski šoli so se tako zaključili v znamenju dveh zanimivih tekem, na katerih so se pomerili profesorji šole ter dijakinje šole in konačali pri končnem rezultatu 3:3. Med profesorji sta tekmo odigrala tudi direktor Ekonomske šole mag. Beno Klemenčič in ravnatelj Ekonomske šole Darko Petrijan.


V ligi je sodelovalo 11 ekip, vse skupaj pa je bilo 87 igralcev. Liga je potekala od oktobra do februarja. Organizator letošnje zimske lige je bil dijak šole Aljaž Baša, ki je z vsem svojim trudom vodil letošnjo ligo in nastopil tudi kot glavni sodnik.

Letošnji finalisti lige Dream team in Neimenovani pa so tako v ponedeljek prišli na svoj račun in odigrali finalno tekmo, na kateri so Dream teamovci povedli s kar šest golov prednosti pred Neimenovanimi. Končni rezultat tekme je bil 9:3. 

Lestvica najboljših treh:

1. mesto: DREAM TEAM

2. mesto: NEIMENOVANI

3. mesto: 2. LETNIKI

Podeljeni so bili pokali za najboljšega strelca, najboljšega vratarja in najboljšega igralca letošnje lige. 

- najboljši igralec zimske lige 2011/2012:  Mitja Šemen

- najboljši vratar zimske lige 2011/2012:  Kristjan Vrbnjak

- najboljši strelec zimske lige 2011/2012: Amadej Maroša (21 zadetkov)

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.