https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta vikend

26.09.2024 ob 16:00  

Tudi ta konec tedna se bodo po Pomurju zvrstili številni dogodki. Mogoče se med predlogi najde tudi kaj za vas ...


Petek, 27. september

Sočna vilica

Med 11. in 20. uro lahko še zadnjič udeležite Sočne vilice v 9. sezoni v Murski Soboti. Za glasbeno doživetje bo zadolžena skupina Špirit.

12. Rojstni dan Doma penine

V znak že 12. leta obstoja Doma penine, bodo v Domu penine v Gornji Radgoni ob 17. uri z radgonskimi mehurčki obeležili nepozabne spomine. 

𝗦LOVO OD POLETJA: 𝗕𝗮𝘁𝗶𝘀𝘁𝗮 𝗖𝗮𝗱𝗶𝗹𝗹𝗮𝗰 & 𝗠𝗮𝘀𝗵𝗮𝗿𝗶𝗸

Ob 20. uri se lahko na Trgu svobode, pri Mladinskem centru v Gornji Radgoni udeležite koncerta Batista Cadillac & Masharik ob občinskem prazniku. 

Rock večer v pivnici Jasha Brewing

Od 21. ure naprej se lahko pridružite na rock večeru v Pivnici Jasha Brewing, kjer bodo obujali spomine na legendarne skupine, kot so AC/DC, Aerosmith, The Who, The Doors, Pink Floyd, Nirvana, Foo Fighters, Queen in The Rolling Stones. Uživajte v energičnem vzdušju, odlični glasbi in hladnem pivu.

Sobota, 28. september

Brezplačna vadba na prostem Trim-mix ZKTŠ MS s Tadejo Markoja Zečević

Na Fazaneriji v Murski Soboti se od 9. ure naprej lahko pridružite na brezplačni vadbi na prostem. Vadbo vodi Tadeja Markoja Zečević, priznana senior trenerka in mednarodno priznana inštruktorica vadb. Vadba je prilagojena vsem – začetnikom in izkušenim, mladim in starejšim.

Kot nekoč Küzmič

Športno rekreacijski center v Strukovcih vas ob 13. uri kulturno društvo vabi na prireditev "Kot nekoč". Uživali boste v raznoliki kulturni ponudbi, ki vključuje pesmi, igre, skeče in ples, ki bodo obudili spomine na preteklost. Pridružite se nam in doživite večer poln nostalgije ter zabave!

Brodarstvo na Muri

Ob 16. uri vas Kulturno umetniško društvo Melinci vabi na Medgeneracijsko delavnico. Skupaj boste spoznavali tradicionalne veščine brodarstva, se učili o reki Muri ter se zabavali ob ustvarjalnih aktivnostih za vse generacije. 

Jernej Čampelj: Tinko Celinko

V Gledališki in koncertni dvorani Lendava bo ob 17. uri potekala otroška predstava. Nastopal bo Jernej Čampelj. Tinko Celinko je postavljena v kasnejši čas, ko Tinko že malce odraste in se res spremeni v fanta, kot so drugi. Žal pa s tem, ko postane, kot drugi, postane tudi fant, ki ga stvari, ki so ga zanimale in veselile prej, prav nič več ne ganejo. 

2. Festival piva in gina

Na Vaneči se od 18. ure naprej lahko udeležite 2. Festivala piva in gina. Obiskovalce bo zabavala skupina Blue Planet. 

Niet - 40 let

Na Grajskem dvorišču v Murski Soboti bo ob 21. uri potekal poseben koncert ob 40. obletnici legendarne punk skupine Niet. Kot predskupina bodo nastopili Wasserdicht. Pripravite se na energičen večer ob zvokih legendarnega punka.

Nedelja, 29. september

Miholov sejem 2024

Od 9. ure naprej se v Veržeju lahko udeležite Miholovega sejma. V sklopu Miholovega sejma v Veržeju bo potekalo župnijsko žegnanje z biserno mašo, blagoslov folklornih kostumov, rokodelska razstava, rokodelski sejem, MihecFest ter druženje ob stojnicah, z rokodelsci in dobri pogostitvi.

Branje v naravi

Turistično društvo Büjraši Ižakovci, Zavod za kulturo, turizem in šport Beltinci in PiŠK Murska Sobota, vas ob svetovnem dnevu turizma vabijo k Branju v naravi, ki bo potekalo med 14. in 18. uro, v zavetju tišine gozda na Otoku ljubezni v Ižakovcih.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.