https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zaradi tveganja električnega udara odpoklicali ta izdelek

25.09.2024 ob 14:30  

Tržni inšpektorat RS je sporočil, da so odpoklicali izdelek kategorije Električne naprave in oprema, saj so ugotovili, da lahko pride ob uporabi do električnega udara. Ker je bil izdelek dobavljiv pri priznanih distributerjih, je dobro preveriti, ali ga imate v vašem gospodinjstvu tudi vi. 


Odpoklican je bil izdelek proizvajalca Shenzhen Gosund Technology Co., Ltd., model: P1. Električni podaljšek Gosund so odpoklicali na podlagi Safety Gate obvestila št: A11/00100/24. Pri proizvodu podaljška Gosund je zaradi neustrezne konstrukcije zaščite vtičnic omogočen dostop do delov pod napetostjo, s čimer je povečano tveganje za električni udar.

Distributerji MIMOVRSTE d.o.o., Cesta Ljubljanske brigade 21, 1000 Ljubljana, MOJ PLANET d.o.o..,Pod Plevno 27, 4220 Škofja Loka, SHOPPSTER d.o.o., Brničeva ulica 49A, 1231 Ljubljana-Črnuče, HALOORODJE.SI, spletna prodaja Rok Groznik s.p., Podturn pri Dolenjskih Toplicah in CENEJE d.o.o., Dunajska cesta 155, 1000 Ljubljana so izdelek umaknili iz prodaje in ga istočasno odpoklicali od končnih uporabnikov.

Vir: Tržni inšpektorat RS

Uporabnikom priporočajo, da takoj prenehajo uporabljati proizvod. Izdelek lahko prodajalcu, pri katerem so podaljšek kupili, vrnejo in zahtevajo vračilo kupnine. 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2024 ob 21:45 Gizmo gost

      V mene je že vsekalo in udarilo. Se zdaj se kadi iz mene se posebej pa iz auspucha!!!!

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.