https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Odprli so prijave za zapolnitev prostih mest prihajajočega študijskega leta

26.09.2024 ob 12:20  

Od 25. do 26. septembra 2024 do 10. ure poteka rok za zapolnitev prostih mest v dodiplomskih in enovitih magistrskih programih za študijsko leto 2024/25. Prijava za vpis poteka preko portala eVŠ.


Na ta rok se lahko prijavijo kandidati, ki se niso uvrstili v prvem ali drugem prijavnem roku, kot tudi tisti, ki se niso uspešno vpisali v programe, v katere so bili sprejeti. Poleg tega se lahko prijavijo tudi kandidati, ki so bili sprejeti v študijske programe, ki se ne bodo izvajali.

Seznam prostih vpisnih mest vključuje univerze in visokošolske zavode v Sloveniji, med katerimi so Univerza v Ljubljani, Univerza v Mariboru, Univerza na Primorskem, Univerza v Novi Gorici, Univerza v Novem mestu, Nova univerza ter javni in koncesionirani samostojni visokošolski zavodi.

Izbirni postopek bo potekal od 26. do 27. septembra 2024, rezultati izbirnega postopka pa bodo kandidati prejeli elektronsko preko portala eVŠ do 27. septembra 2024. Vpis sprejetih kandidatov bo potekal do 30. septembra 2024.

Foto: pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.