https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraši dobili novo moč na sredini igrišča

25.9.2024  

Muraši so okrepili sredino igrišča z izkušeni vezistom Maticem Vrbanecem, ki se iz Celja seli v Fazanerijo.


Pri svojih 27 letih je odigral skoraj 300 tekem, vključno s 218 v prvi ligi, 46 v drugi ligi, 21 v pokalu in 11 v evropskih tekmovanjih. Matic je dosegel 23 zadetkov in 28 asistenc ter bil v sezoni 2021/22 najboljši asistent slovenske lige. Danes je opravil svoj prvi trening s soigralci, pogodbo pa je podpisal do 31. decembra 2025.

»Z Maticem smo pridobili kvalitetnega in izkušenega zveznega igralca. Zelo dobro pozna naš klub in ligo. Pomembno pa je, da je ambiciozen in se zaveda kam prihaja. Trener ga dobro pozna in vsi skupaj verjamemo v njegov doprinos k dvigu kvalitete naše ekipe,« je povedal Agron Šalja, generalni direktor NŠ Mura.

»Veseli me, da je bila želja po tem, da oblečem dres Mure obojestranska. Vem v kakšno okolje prihajam in vem, da so navijači lojalni in čustveni, kar seveda prinaša določen pritisk, a to te lahko dela samo še boljšega. Zagotavljam, da bom dal vse od sebe in s tem pomagal ekipi, da uresniči klubske cilje,« pa je ob podpisu pogodbe povedal Matic Vrbanec.

Foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.09.2024 ob 20:08 gost

      Preveč igralcev!!!?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.09.2024 ob 20:56 gost

      Če se Oskar slika z njim kot trener potem bo ta fant moral igrati kot naš Juncaj.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.09.2024 ob 12:50 Muraš gost

      Domačega zdaj dajte v Beltince..!!??? Kama to pela ,ne zavedajo se ,kaj za kluba vodijo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.09.2024 ob 22:33 gost

      Ta je slabši od Beltinskega Kasale,garantirano, škoda da se obnašate do domačih igralcev tako nesramno,jeli Kuzmič,samo zavajal si,lagal ti pa Rajbar,uničila sta Muro,

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.