https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Pripravnice PGD Nuskova postale državne podprvakinje

27.09.2024 ob 11:55  

Gasilska zveza Rogašovci je pohvalila svojo mladino, ki je dosegla izjemen uspeh na letošnji gasilski državni orientaciji. Pripravnice Prostovoljnega gasilskega društva Nuskova so se domov vrnile z odličnim 2. mestom in postale državne podprvakinje. 


Gasilska zveza Rogašovci vključuje 10 prostovoljnih gasilskih društev, in sicer PGD Rogašovci, PGD Sveti Jurij, PGD Večeslavci, PGD Nuskova, PGD Pertoča, PGD Serdica, PGD Sotina, PGD Kramarovci, PGD Ropoča in PGD Fikšinci. 

Na letošnji gasilski državni orientaciji so se njihove ekipe odlično odrezale, a je posebej izstopal uspeh PGD Nuskova z ekipo pripravnic. Osvojile so odlično 2. mesto in postale državne podprvakinje.

Ključna je bila vztrajnost, gasilsko znanje in ekipni duh, rezultat pa kaže predanost, trdo delo in vztrajnost, so zapisali pri gasilski zvezi. Takšni uspehi so navdih gasilski skupnosti in dokazujejo, kako pomembna je vztrajnost.

Foto: FB Gasilska zveza Rogašovci

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.