https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kaj prinaša zadnja Sočna vilica sezone?

Murska Sobota, 26.09.2024 ob 17:00  

Jutri bo v sklopu Sočne vilice pripravili še letošnje sedmo in tudi zadnjo kulinarično druženje. Ta petek, 27. septembra bo med 11. in 20. uro Slovenska ulica ponovno zaživela s pestro kulinarično ponudbo in glasbeno skupino Špirit.


Tudi letošnje leto so v center Murske Sobote pripeljali lep nabor gostinskih ponudnikov in glasbenih ustvarjalcev. Kaj bodo ponujali na zadnji Sočni vilici? 

Gud Street Fud bo ponudil ulično hrano z mehiškim pridihom in burgerje, Langoš Atelier bo predstavil razširjeno langoš ponudbo in osvežilne napitke, Ranch Burger pa hamburgerje Ranch, Mexican in Chicken s krompirčkom. Falael okusi orienta prinašajo okuse orientalske kuhinje, Trta grill svojo klasično ponudbo, Gabrielo vafl in Loco roll pa bosta poskrbela za sladkanje, Čuda fuda beach bar, Lajf plus in Krambrew pa za osvežitev. 

Druženje bo obogatila skupina Špirit.

Foto: Arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.09.2024 ob 18:33 gost

      Spet eno brezdelje za javno upravo keri je včeraj vlada dvignila plače v nebo. Vse te svinjarije pa plača,,,, glupi nard,,, vsi davkoplačevalci kot njim pravijo v tolpi SDS.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2024 ob 20:14 Ivan77 gost

        Včil bi se pa šou delat v javno upravo, pa bi vutro lejko šou zapravljat pa mel večjo plačo, samo te nebi mogo modruvati po sebi. Glupi si ti, ka misliš, ka cejla javna uprava nika ne dela. Aja pa ges san nej v javni upravi, pa se mo vutro stavo na malici, pa meni so nej plače dvignili....

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2024 ob 20:15 Ivan 77 gost

        Včil bi se pa šou delat v javno upravo, pa bi vutro lejko šou zapravljat pa mel večjo plačo, samo te nebi mogo modruvati po sebi. Glupi si ti, ka misliš, ka cejla javna uprava nika ne dela. Aja pa ges san nej v javni upravi, pa se mo vutro stavo na malici, pa meni so nej plače dvignili....

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        27.09.2024 ob 2:45 Mora se prepovedat gost

        youtu.be/LIbBYzAD4UM?si=mnBQmpMlxCYXO_9G youtu.be/wUyDe8S5Bi4?si=DQLp6L-ooVCmbB7V

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.09.2024 ob 21:59 123 gost

        Večina javne uprave ima dokončane gimnazije ali ekonomske šole kar ravno ni izobrazba

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.09.2024 ob 20:19 gost

      Gnijla reklama za gnijli gmt....

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.