https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GOSPODARSTVO

Polanič, Ravnič in Podlogar nastopili 4-letni mandat v upravnem odboru Panvite Mir

Gornja Radgona, 14.02.2012 ob 11:47  

Delničarji družbe Panvita MIR d. d., ki so se včeraj zbrali na 20. skupščini družbe, so v celoti sprejeli predlagani sklep, odpoklic in imenovanje članov upravnega odbora družbe.   


Na 20. skupščini družbe Panvita MIR d. d., kjer je bilo 88,73 % zastopanega kapitala, je bil v celoti sprejet predlagan sklep o imenovanju novega upravnega odbora.

Mag. Peter Polanič

Skupščina je za predsednika upravnega odbora imenovala mag. Petra Polaniča, zaposlenega na Panviti d. d., za člana upravnega odbora pa mag. Simona Ravniča, zaposlenega na Panvita d. d. in Aljaža Podlogarja, zaposlenega na Panvita MIR d. d. Imenovani člani upravnega odbora so nastopili mandat z dnem sklepa na skupščini in so imenovani za dobo 4-ih let. 

Mag. Simon Ravnič

Aljaž Podlogar (foto: finance-akademija.si)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.